Προϊόντα

ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
Κατασκευή κρυστάλλων ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών για τις γέφυρες φορτηγών πλοίων και σκαφών αναψυχής, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις.
ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΩΝ
Κρύσταλλα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών δεικτών λαδιού και καυσίμου, δεικτών πίεσης και θερμοκρασίας για να ναυτιλιακές και βιομηχανικές εφαρμογές και πυροσβεστικά οχήματα.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ PLEXY GLASS
Κουρμπαριστές κατασκευές από Plexy Glass σε διάφορες κλίσεις και αποχρώσεις κατάλληλες για γέφυρες και κουπαστές.
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ
Στεγανοποιήσεις με άριστα και προηγμένα υλικά, υψηλής αντοχής σε δύσκολες συνθήκες σε παράθυρα και φινιστρίνια σκαφών αναψυχής.
SECURIT – PYREX – TRIPLEX
Κρύσταλλα TRIPLEX PYREX και SECURIT υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων κατάλληλα για κατασκευές μεγάλης αντοχής που εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια.
ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ
Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή κρυστάλλων ασφαλείας για όλους τους τύπους φινιστρινιών, μόνιμων και ανοιγόμενων, σε όλους τις διαστάσεις.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
Κατασκευές από κρύσταλλα ασφαλείας και plexy glass με έμπνευση και φαντασία, για εσωτερικούς χώρους σκαφών αναψυχής.
ΘΕΡΜΟΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ
Απομονώστε το θόρυβο και διατηρείστε το κλίμα στο εσωτερικό του σπιτιού σας με θερμοηχομονωτικά παράθυρα είτε σε ξύλινα παραδοσιακά παράθυρα ή σύγχρονα παράθυρα αλουμινίου.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Κατασκευές ενυδρείων, σκαλών, διαχωριστικών, οροφών και καθρεπτών με πολύ φαντασία αλλά, πάντα με την εγγυημένη ασφάλεια που υπογράφει η εμπειρία μας.